Fejring af 10 års samarbejde mellem HMF og østrigske Dunst Hydraulik

I efteråret 2013 indledte HMF et samarbejde med den østrigske servicevirksomhed Dunst Hydraulik & Ladetechnik, der skulle vise sig at blive et succesfuldt ét af slagsen. Et årti senere kan de to firmaer nu fejre jubilæum med tilbageblik på et succesfuldt teamwork.

For 25 år siden blev Dunst Hydraulik & Ladetechnik stiftet; Østrigs allerførste servicevirksomhed inden for hydraulik og med mobil slangeservice. Med tiden fik firmaet smag for kraner og ambitioner om noget større. Derfor kontaktede de i 2013 HMF med ønsket om at blive Østrigs primære importør af HMF kraner. Da HMF på daværende tidspunkt ikke havde direkte eksport til landet, udviklede dialogen sig hurtigt fra tanke til handling. Efter flere besøg på tværs af landegrænser blev det vedtaget, at Dunst skulle være eksklusiv HMF distributør på det østrigske marked.

10 år med det perfekte match

Dette skulle vise sig at være et perfekt match. På imponerende få år lykkedes det Dunst at etablere et landsdækkende og kompetent forhandlernet. Særligt i lyset af den intense, lokale konkurrence, er det fascinerende, at de har opnået så stor en markedsandel på rekordtid. Ud over salg, opbygning og servicering af HMF kraner og hydraulikdele beskæftiger Dunst sig også med minikraner fra Hoeflon og JOAB-kroghejs. Med deres høje niveau af teknisk viden har de løbende bidraget til forbedring af også HMF’s sortiment med forslag til nye løsninger og produktudvikling. 

Derudover er Dunst den ideelle importør, da de prioriterer service ganske højt og derfor altid er til rådighed for deres kunder – ligesom HMF. De er meget dedikerede og stræber utrætteligt efter levering af kvalitetsløsninger på alle niveauer. Dermed gør Dunst det muligt for HMF at brillere på det østrigske marked.

Familiefirmaet Dunst 

Dunst er et familieejet firma, hvor hele familien er en del af organisationen - herunder stifterne Josef & Annemarie Dunst sammen med deres 4 børn. Familieværdierne gennemsyrer firmaet, og de gør meget ud af at fejre mærkedage, hvor der ikke spares på noget. De har for eksempel afholdt deres egen private Oktoberfest for medarbejderne – Lederhosen, Dirndl og tyrolermusik inkluderet. 

Ud over familien beskæftiger virksomheden ca. 50 medarbejdere fordelt på 2 forskellige lokationer; afdelingen i Lieboch og hovedsædet i Grafenschachen, der lige nu står overfor en istandsættelse med bedre vilkår for yderligere udvidelse.

Vi glæder os til at følge med i firmaets spændende udvikling og ser frem til et fortsat tæt samarbejde. 

Vil du vide mere om Dunst Hydraulik? 

Besøg deres hjemmesiden her