Power to lift i Dakar med Max Hunt

Max Hunt deltager i løbet “The Real Way to Dakar” med sin Scania 8x8 og HMF kran. Max Hunt og hans lastbil er med som frivillig servicevogn for deltagerne.

Offroad-konkurrencen og adventure-rallyet ”The Real Way to Dakar” finder sted fra den 23. januar til den 4. februar. Alt efter hvordan deltagerne vælger at køre, er ruten mere end 6000 km lang. Løbet starter i Marokko og slutter i Dakar i Senegal. Max Hunt (Hauke Bruun) er en del af ”The Real Way to Dakar ”-løbet med sin 8x8 Scania og HMF kran.

”The Real Way to Dakar” har sit udspring i det kendte Dakar-rally. Efter løbet rykkede væk fra det afrikanske kontinent i 2009, besluttede Jiri Vasatko, grundlæggeren af Intercontinental Rally, at arrangere sit eget rally. Nu er det et årligt offroad-rally for motorentusiaster. Ruten går gennem mange forskellige typer terræn, hvilket også tester de deltagendes køretøjer og kan derfor øge behovet for reparationer.

Serviceværksted på hjul

Som en del af løbet fungerer Max Hunt og hans cool opbygning som en frivillig servicevogn. I lastbilen, sammen med to mekanikere, vil Max Hunt køre den samme rute og følge i deltagernes hjulspor og dermed fungere som et serviceværksted på hjul.

Max Hunt-opbygningen består af en Scania 8x8, en container og en kærre. Containeren er indrettet som et serviceværksted med alt det nødvendige udstyr til reparation af køretøjerne. Som en del af deres setup er også en HMF kran, som bruges til at håndtere værkstedscontaineren, de deltagende køretøjer og andet tungt udstyr.

Om aftenen, når alle deltagerne er nået frem til lejrene, tændes alle lysene på Max Hunts køretøj. Derefter begynder arbejdet på reparationsværkstedet for Max Hunt og de to mekanikere. Det, som Max Hunt gør, er dog ikke den gængse procedure. Normalt har hver deltager deres egen servicevogn. Det betyder derfor, at Max Hunts værksted tager sig af de uforudsete opgaver, og at han og hans team ikke er bundet af faste opgaver.

Friheden ved ikke at have faste opgaver betyder også, at der er tid til at lave videoer og billeder til dem, der følger Max Hunts eventyr. Du kan se dem på hans egen Instagram-konto, maxhunt_eu

Vi er stolte over at se en HMF kran i et så ikonisk løb, og vi ønsker Max Hunt og teamet et fantastisk eventyr.