Fint besøg i Future Factory

I går var dagen, vi havde set frem til, siden vi blev nomineret til den prestigefyldte DIRA Automatiseringspris 2023; dagen hvor DIRA-juryen skulle komme på besøg i vores Future Factory hos vores integrator Migatronic Automation A/S i Aabybro i Nordjylland. Og vi kunne ikke ønske os en bedre dag.

Der var forklarende oplæg, men især rundvisningen i vores datadrevne minifabrik vakte interesse hos de spørgelystne gæster fra DIRA - Danish Industrial Robot Association. 

Sammen er vi stærkere!

Vores CEO Mikkel Winther Andersen fremhævede bl.a. de stærke partnerskaber, vi har med Migatronic Automation A/S, Frontmatec, Simfact, Global AGV og SCHUNK Denmark som kernen i den atypiske projektform, vi har valgt.

Kristian Morberg Madsen, CEO hos Migatronic, tilføjede, at det tværgående samarbejde mellem alle nævnte parter er, som han udtrykte det,”den eneste vej frem!” ”Vi kan ikke gøre det alene!”

Og det er netop dét, der gerne skulle være til inspiration for andre.

Vores mål med projektet er at fremtidssikre HMF ved at lade teknologien hjælpe os. Det giver os mulighed for at fortsætte vores digitale vækstrejse og dermed forbedre kundeoplevelsen og ikke mindst bevare arbejdspladser i Danmark.

Læs mere om projektet her