HMF Group lancerer nyt byggeri af 'Customer Experience Center' i Galten

For at øge nærheden mellem de kundeorienterede medarbejdere og de kundecentrerede processer igangsætter HMF Group et nybyggeri på deres nuværende lokation på Frichsvej 35 i Galten, hvor et produktionsanlæg gik tabt ved en brand i 2021.

 

Byggeprojektet, der er planlagt til at begynde i slutningen af 2023, vil resultere i etableringen af en afdeling med fokus på administrative funktioner og teknologiudvikling, som vil erstatte det tidligere produktionsanlæg på stedet. Det primære mål er at forbedre den kundecentrerede drift og dermed berige kunderejsen. De kunderelaterede aktiviteter, der i øjeblikket er placeret i Højbjerg, vil blive konsolideret på den nye placering i Galten.

Mikkel Winther Andersen, CEO for HMF Group, understreger: "Vores nye bygning er en integreret del af vores vækstplan, der er designet til at fremtidssikre HMF og etablere et fundament for vedvarende ekspansion. Denne udvikling stemmer overens med vores forpligtelse til at øge kundefokus og -tilfredshed."

Den nye afdeling forventes at være i drift i begyndelsen af 2025 og vil huse nøgleafdelinger, herunder ledelse, Research & Development (R&D), eksportsalg, Product Management og Marketing. Flytningen af disse funktioner til Galten afspejler HMF Groups dedikation til at strømline driften og fremme en mere kundecentreret tilgang.

For yderligere information:

Pressekontakt Mia B. Sølvsten - pr@hmf.dk or +45 51 54 62 22.