Vi er nomineret til DIRAs Automatiseringspris 2023

DIRA har nomineret HMF Group som en af de tre finalister til DIRAs Automatiseringspris 2023.

 

Vores samarbejde med Migatronic Automation A/S er vi meget glade for. Men andre har også fået øjnene op for, at det er et enestående automatiseringsprojekt. Migatronic har indstillet os til den prestigefyldte DIRA Automatiseringspris 2023 – og vi er blevet udvalgt af DIRA - Danish Industrial Robot Association som én af de tre nominerede! Det er vi meget stolte af og taknemmelige for.

Det, der har ført til nomineringen er, at vi har valgt at lave en minifabrik - Future Factory - hos vores samarbejdspartner Migatronic. Her har vi let adgang til sparring og får testet det hele af, inden vi skal ”stå på egne ben”. DIRA-juryen bemærker: ”Det samarbejde kan inspirere mange andre i fremtiden.” 

Alene nomineringen er en kæmpe ære og stor belønning for det store arbejde vores medarbejdere lægger i projektet. Men vi ville lyve, hvis vi sagde, vi ikke krydser fingre for at vinde…

Vores mål med projektet er at fremtidssikre HMF. Det giver os mulighed for at fortsætte vores digitale vækstrejse og dermed forbedre kundeoplevelsen og ikke mindst bevare arbejdspladser i Danmark.

Læs mere om projektet her.